Главно меню
Меню 2

Ваканция ООД успешно изпълни проект на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма

През месеците ноември и декември 2012 г. „Ваканция“ ООД спечели престижна тръжна процедура и изпълни проекта на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма „Организиране на тематични журналистически турове за представители на чуждестранни медии”. В рамките на проекта бяха разработени и изпълнени качествено и в срок осем различни тематични тура за журналисти от чуждестранни медии от цяла Европа, а именно:

1. Журналистически тур за представители на печатни и електронни медии от Скандинавските страни, Белгия и Холандия и Финландия на тема културни забележителности и морски туризъм.

2. Журналистически тур за снимачен екип от Италия на тема културни забележителности и city breaks.

3. Журналистически тур за представители на печатни и електронни медии от Испания на тема културни забележителности и морски туризъм.

4. Журналистически тур за представители на печатни и електронни медии от Великобритания на тема Голф и СПА.

5. Журналистически тур за представители на печатни и електронни медии от Чехия на тема културни забележителности и морски туризъм.

6. Журналистически тур за представители на печатни и електронни медии от Германия и Австрия на тема културни забележителности и гурме и вино.

7. Журналистически тур за снимачни екипи от Русия и Украйна  на тема културен туризъм и религиозен туризъм.

8. Журналистически тур за представители на печатни и електронни медии Украйна на тема културни забележителности и СПА.

В резултат на безукорната логистика и цялостна организация на журналистическите турове бяха получени благодарности и препоръки от почти всички журналисти, поканени по проекта, а в резултат на туровете бяха написани десетки статии и репортажи за България и нейният потенциал като първостепенна туристическа дестинация.

Сподели публикация